Водії «Львівелектротрансу» вимагають припинення експлуатації несправних тролейбусів і трамваїв (відео)

Сьогодні, 15 квітня, у відділенні Національної служби посередництва і примирення у Львівській області проведено узгоджувальне засідання щодо стану вирішення колективного трудового спору між водіями тролейбусів і трамваїв та адміністрацією ЛКП «Львівелектротранс». Про це повідомив кореспондент Дивись.Інфо.

Під час засідання обговорено складну ситуацію стосовно несвоєчасної виплати заробітної плати і приведення умов праці та відпочинку у відповідність з вимогами КЗпП України, також забезпечення рухомого складу трамвайної колії та контактної мережі.

За підсумками узгоджувального засідання, вирішено адміністрації ЛКП «Львівелектротранс» вжити вичерпні заходи щодо виконання вимог найманих працівників у повному обсязі, а саме зробити належну кімнату відпочинку для водіїв, котра буде знаходитися на вул. Грінченка і Ряшівській, а також диспетчерські пункти на вул. Суботівський, Вахнянина і Стрийській.

Сторонами колективного трудового спору також прийнято рішення звернутись до уповноваженого органу власника – департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради про припинення експлуатації несправних тролейбусів і трамваїв з метою виконання вимог найманих працівників ЛКП «Львівелектротранс».

Деталі дивіться у відео Дивись. Інфо

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: