Андрій Гринчук очолив Комітет підприємців Львівщини (фото)

На 11-их  звітно-виборчих Зборах Комітету Підприємців Львівщини його  члени  обрали нове керівництво ГО,  членів ради та ревізійну та етичну комісії. Нагадаємо, за традицією Комітет підприємців Львівщини щороку обирає нове керівництво. Цьогоріч головою організації став керівник адвокатського об’єднання «Гринчук і партнери» Андрій Гринчук. Заступником голови КПЛ було обрано Олега Никулишина, а скарбником - Романа Гайняка. Також, підприємці обрали дев’ятьох членів Ради та постановили вже на найближчих засіданнях напрацювати та затвердити нову стратегію розвитку організації.

Попередній очільник Комітету підприємців Львівщини Роман Зафійовський під час свого виступу підсумував річну роботу організації. Так, з його слів, за цей час КПЛ вдалося плідно попрацювати: провести 40 рад та прийняти понад 60 рішень, активно протидіяти тіньовим оборудкам у владі, зокрема - розвінчати корупційні схеми у місцевому департаменті екології та у профільному міністерстві загалом. Понад те,  організація  зуміла налагодити тісні зв’язки  з нардепами від Львівщини та заручитися їх підтримкою, а також стати впізнаваною ГО.

Після обрання нового голови Роман Зафійовський подякував колегам за плідну  роботу та символічно передав ключі від офісу організації новообраному її очільнику Андрію Гринчуку.

Під час своєї промови Гринчук окреслив, яким бачить 11 рік роботи Комітету підприємців Львівщини. Так, він  зазначив, що від вуличної війни, яку КПЛ активно проводив під час Революції Гідності, організації не менш активно  потрібно переходити до кабінетної війни і протидіяти вже не поваленому  злочинному режиму,  а новообраним чиновникам у вишиванках, які блокують реформи. І завданням голови, каже він,  буде організувати і очолити  цей процес.

До слова, Андрій Гринчук став десятим головою КПЛ.

Бюлетень Голосування 2 ГРИНЧУК ТИТУЛ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: