Сьогодні на ремонт закрили перехрестя вулиць Снопківська – Свєнціцького – Стуса – Мушака

Як розповів директор ЛКП «Львівавтодор» Олег Береза, для виконання робіт з будівництва трамвайної колії на Сихів сьогодні, 15 квітня, на ремонт закрили перехрестя вулиць Снопківська – Свєнціцького – Стуса – Мушака.

«Сьогодні на ремонт закрили ще одну ділянку - перехрестя вулиць Снопківська – Свєнціцького – Стуса – Мушака. На вул. Стуса зараз проводяться демонтажні роботи. Також там знайшли ще один шар бруківки, зараз проводимо дослідження, який об’єм її там є і передамо в інші інстанції: райадміністрацію чи шляхоремонтні підприємства.

Йде активна робота по проспекту Червоної Калини, там зараз встановлюють трамвайні плити. Роботи проходять нормально, немає ніяких затримок. Також ми вивчаємо вартість, що стосується колектора разом з тими змінами, які ми хочемо внести в проект, що стосуються хуторівського моста і з’їзду. Це орієнтовно десь 4,5 млн євро. Ми говорили вже з Банком, він готовий провести фінансування цих робіт тому, що він розуміє, що колектор - це невід’ємна частина дороги. І якщо ми не відремонтуємо його, то існує висока ймовірність того, що він може в будь-який момент завалитись і вся робота, яку ми здійснили, буде зведена до нуля», - зазначив Олег Береза.

«На сьогодні великих проблем немає – є всі комплектуючі, є фінансування, тільки необхідним є збільшення темпів робіт.

Щодо ділянки для ринку «Санта-Барбара», то ми шукаємо компроміс. Я людям гарантував, що поки ми його не знайдемо, то їх рухати не будемо. Ринок сьогодні не заважає прокладанню трамвайної колії. Люди, які стоять за тим ринком, пробують це використати. Але і трамвай буде, і людям не заважатимемо», - наголосив міський голова Львова Андрій Садовий.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: