У Львові правоохоронці затримали грабіжника

Працівники патрульної служби міліції вночі затримали зловмисника, котрий пограбував студента на вулиці Городоцькій.

У Франківський райвідділ міліції, 16 квітня близько 3.30 години ночі, на лінію 102 надійшло повідомлення від 19-річного студента одного з львівських вищих навчальних закладів. Хлопець розповів, що на вулиці Городоцькій невідомий чоловік силою затягнув його у під’їзд будинку, зняв з нього светр та забрав мобільний телефон. При цьому нападник погрожував студенту фізичною розправою. За словами потерпілого, у якийсь момент йому вдалось забрати у нападника свій мобільний і втекти.

«Хлопець розповів, що його светр залишився у зловмисника, а він сам, вирвавшись, побіг по вулиці і подзвонив на 102 з повідомленням про злочин. Неподалік ніс службу наряд патрульної служби міліції. Працівники міліції оперативно зреагували на повідомлення і невдовзі затримали зловмисника. До речі, він вже встиг надіти на себе светр, який зняв зі студента», - розповів начальник Франківського райвідділу міліції підполковник міліції Роман Гранківський.

Правоохоронці встановили особу зловмисника – ним виявився 30-річний львів’янин, раніше судимий за вимагання. За фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.186 (грабіж) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

Наразі вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу для зловмисника. Правоохоронці перевіряють його причетність до інших подібних злочинів.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: