У Львові відбудеться концерт DukeTime (фото, відео)

26 квітня у Львові відбудеться концерт одного з найкращих вокальних колективів DukeTime. Львів стане першим містом у гастрольному турі по містах України, повідомили Дивись. Інфо організатори.

Вокальний колектив DukeTime є єдиним у своєму роді ансамблем, який балансує на межі різних культур і жанрів. Всі пісні виконуються тільки acapella.

Так, у стилі acapella співають не тільки вони, але так енергійно, мелодійно і з гумором - все-таки це одеський секстет - ніхто, крім DukeTime! Чоловічій колектив підкорив не один зал європейських країн своїм артистизмом, виконавською майстерністю та академічним вокалом.

duketime1 duketime2

Грою на музичних інструментах сьогодні вже нікого не здивуєш. А якщо ця музика створюється самими музикантами, їх голосами, то це те, що варто побачити і почути.

На Вас чекає незабутній вечір акапельної музики, яскравих вражень і незвичайної атмосфери джазу, року та імпровізацій на будь-який смак!

Концерт відбудеться 26 квітня у клубі «Picasso». Початок о 19:00. Замовлення квитків за тел.: (032) 275-32-72, 050-430-58-02 або на сайті http://kasa.in.ua/ua/events/view-djuktaym-lviv.html

У рамках гастрольного туру гурт DukeTime виступить також 27 квітня у Луцьку, 28 квітня – у Рівному, 29 квітня – у Житомирі, а 15 травня – концерт в Одесі.

afisha_Lviv

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: