Пасхальне паломництво Білоруссю та Україною братів з Тезе завершиться у Львові (відео)

У неділю, 19 квітня, у Львові вперше відбудеться День Довіри, в якому візьме участь брат Алоїз, настоятель екуменічної спільноти братів з Тезе, і декілька його співбратів, повідомила Дивись Інфо прес-служба ЛМР.

З братами до Львова приїде близько 60 молодих людей з різних країн Європи та близько 60 учасників з інших регіонів України. У Львові паломників вітатимуть приймаючі сім’ї, які запросять гостей на ранкові богослужіння до своїх парафій, ближче познайомлять з культурним та духовним багатством міста.

О 15:00 год. відбудеться спільна молитва за мир в Україні з львів’янами та українською молоддю у храмі Преображення ГНІХ (УГКЦ). У такий спосіб брати зі спільноти хочуть проявити солідарність та підтримку нашої країни у непростий для нас час, а також розділити з місцевими християнами радість Христового Воскресіння.

Такі Дні Довіри уже відбулися в Москві (звідки почалося пасхальне паломництво братів), Мінську та Києві. Львів стане останнім містом, яке відвідають брати з Тезе разом з молоддю впродовж цього паломництва.

Брифінг для журналістів відбудеться 20 квітня об 11.00 год. за адресою: вул. Руська, 10, приміщення Марійського Товариства «Милосердя»

Контакти для медіа: ел. пошта: [email protected], тел.: 097 986 48 49.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: