Яценюк їде до Львова

Чергова зустріч Дискусійного клубу «Відкрий світ» відбудеться 21 квітня в Актовій залі головного корпусу НУ «Львівська політехніка» (2-й поверх). Під час зустрічі перед студентами виступить Голова Наглядової ради Фонду Терезія Яценюк, яка познайомить молодь із діяльністю Фонду та розповість про плани організації на цей рік. Початок заходу – о 12.00 год, повідомила Дивись. Інфо прес-служба ЛМР.

Зустріч відбудеться з ініціативи Міжнародного інституту освіти, культури та зв’язків з діаспорою, який має успішний досвід співпраці з Фондом «Open Ukraine» реалізувавши спільний кількарічний проект «Діти емігрантів про себе...».

Гостем Дискусійного клубу стане також фахівець із ІТ-питань Ігор Мальченюк. Зокрема, він розповість про інноваційний проект для міст «Smart City» та зосередить увагу на плані розбудови Львова через інноваційні технології.

Базуючись на аналізі даних та найкращих методиках, експерт висловить про своє бачення розвитку міста й практичні результати впровадження ІТ в побут мешканців міста.

«Smart Cities» – це практичний проект, результатом якого є ширше розуміння нової галузі «міські системи», яка використовує реальні дані, щоб допомогти містам покращити якість життя своїх мешканців. Новий підхід до функціонування міста вже застосовують у всьому світі, зокрема, в Дубліні, Лондоні, Манчестері, Барселоні, Ніцці, Нью-Йорку, Міннеаполісі, Чикаго, Сан-Франциско, Гуадаладжарі, Ріо-де-Жанейро, Токіо тощо. За допомогою використання та аналізу реальних даних, ці міста можуть робити більше з меншими затратами й покращувати різні аспекти функціонування міста – наприклад, управління дорожнім рухом, економічний розвиток, туризм, викиди в атмосферу, енергетику, обробку стічних вод, очищення води та оновлення інфраструктури.

Участь у заході є безкоштовною. Акредитація ЗМІ на подію – обов’язкова до 17.00 год 20 квітня. Контакти для ЗМІ: Леся Ткач, (098) 782 33 53, [email protected].

За додатковою інформацією звертайтесь до Андрія Яціва (МІОК), тел.: (093) 65954 32 або (032) 258 0151.

Довідка

Ігор Мальченюк – експерт у сфері інформаційних технологій. Спеціаліст з 18-річним досвідом в сфері ІТ, частий доповідач на конференціях та семінарах. Консультує замовників та партнерів з питань побудови керованої та безпечної ІТ інфраструктури, допомагає у виборі та впровадженні рішень на базі продуктів та технологій Microsoft в фізичному, віртуальному та хмарному середовищах.

Спеціалізується на рішеннях оптимізації робочих місць, серверної інфраструктури та інформаційної безпеки і, відповідно, добре знається на клієнтських та серверних операційних системах Windows, продуктах сімейств SystemCentre та Forefront.

Дискусійний клуб «Відкрий світ» – це освітній проект Фонду Арсенія Яценюка «Відкрий Україну» для соціально-активної молоді. Його мета – виховання нового покоління відповідальних лідерів. Кожного місяця Фонд ініціює лекції з відомими експертами, політичними та громадськими діячами для обговорення шляхів ефективних рішень соціальних проблем в Україні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: