Адвокатів та правозахисників запрошують на семінар-тренінг

У Львові відбудеться семінар-тренінг Ради Європи у співробітництві із Радою адвокатів Львівської області та Львівським відділенням Асоціації правників України з європейських механізмів захисту прав людини, повідомили Дивись. Інфо у прес-службі ЛМР.

Рада Європи у співпраці з Радою адвокатів Львівської області та Львівським відділенням Асоціації правників України проводить семінар-тренінг з європейських механізмів захисту прав людини. Тренінг проводиться в рамках спільного проекту між Європейським Союзом та Радою Європи в Україні «Посилення спроможностей адвокатів та правозахисників щодо реалізації на національному рівні положень Європейської конвенції з прав людини та Європейської соціальної хартії (переглянутої)».

Тренінг на тему «Конвенційні механізми захисту прав людини та заборона дискримінації у практиці Європейського суду з прав людини» відбудеться 24 квітня у Львові у приміщенні конференц-залу Українського католицького університету за адресою: м. Львів, вул. І. Свєнціцького, 17 (IV поверх).

На тренінгу будуть розглядатися положення статті (14) про заборону дискримінації Європейської конвенції з прав людини, її тлумачення та практика її застосування Європейським судом з прав людини, зокрема в контексті рішень проти України та питань дискримінації за різними ознаками. Учасникам тренінгу буде надана окрема можливість залучитися до дистанційних ресурсів Ради Європи із самоосвіти для юристів у галузі прав людини через програму ХЕЛП (Programme HELP).

Умови участі: до участі в семінарі запрошуються практикуючі адвокати та правозахисники, зацікавлені в глибшому вивчені зазначених вище положень Європейської конвенції з прав людини та в подальшому її активному використанні у своїй повсякденній професійній діяльності.

Участь у семінарі безкоштовна, однак учасники повинні будуть самі оплатити вартість свого проїзду до Львову. Офіс Ради Європи (у рамках вищезазначеного проекту) покриває наступні витрати:

  • роздаткові матеріали для учасників семінару
  • харчування (обід та каво-паузи) під час заходу.

ПРОЦЕДУРА ПОДАННЯ ЗАЯВКИ: до участі запрошуються правозахисники, представники громадських організацій та адвокати, зацікавлені у поглибленні знань у сфері захисту прав людини. Зацікавленим кандидатам слід надіслати заявку з темою «Стаття 14– Львів 24.04.2015», яка складається з короткого мотиваційного листа та резюме (не більше однієї сторінки) не пізніше 22 квітня 2015 року на електронну адресу [email protected].

Максимальна кількість відібраних кандидатів не перевищуватиме 30 осіб.

Додаткова організаційна інформація буде надіслана відібраним учасникам за зазначеною в їх резюме електронною адресою перед початком тренінгу.

Із запитаннями щодо семінару можна звертатися до Дмитра Гудими (тел. 0506749784).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: