Команда Львівщини візьме участь в іграх ветеранів спорту

24-26 квітня ц.р. у м. Києві (вул. Героїв оборони, 18, важкоатлетичний зал кафедри фізичного виховання Національного університету біоресурсів і природокористування України, навчальний корпус № 9,) відбудуться фінальні змагання з важкої атлетики за програмою VI Всеукраїнських ігор ветеранів спорту пам’яті М.М. Баки, повідомила Дивись. Інфо прес-служба ЛОДА.

Ці представницькі змагання проводяться з метою примноження та збереження спортивної слави України, популяризації здорового способу життя та творчого спортивного довголіття серед населення України, залучення осіб середнього та старшого віку, спортсменів різних вікових груп, аматорів спорту до активних занять масовим спортом та участь у змаганнях зі спорту ветеранів, пропаганди ідей олімпізму, сприяння розвитку олімпійських та неолімпійських видів спорту та спорту ветеранів, активізації фізкультурно-оздоровчої та спортивної діяльності серед ветеранів фізичної культури і спорту та загалом населення в регіонах України.

День приїзду – 24.04.2015 року.

Початок змагань – 25.04.2015 року.

Керівництво проведенням змагань здійснюється Міністерством молоді та спорту України, Асоціацією ветеранів спорту України, Асоціацією майстрів важкої атлетики України, департамент освіти і науки, молоді та спорту Київської міської державної адміністрації.

Львівську область на цих змаганнях будуть представляти 10 атлетів:

  1. Гнатова Любов
  2. Алєксейчук Ірина
  3. Братко Сергій
  4. Бурков Михайло
  5. Василів Михайло
  6. Гал Михайло
  7. Голубов Сергій
  8. Зубарєв Ігор
  9. Кухарський Михайло
  10. Мартинюк Василь

Отож, бажаємо збірній ветеранів важкої атлетики Львівщини перемог на всеукраїнській спортивній арені!

Довідково:

Всеукраїнські Ігри пам’яті Михайла Макаровича Баки (03.09.1927 - 02.03.2009) проводяться у 2015 році вшосте (з періодичністю раз на 2 роки).

У 2015 році програма Ігор передбачає змагання з 22 видів спорту - армспорт, бадмінтон, баскетбол, боротьба греко-римська, боротьба вільна, боротьба самбо, важка атлетика, веслування академічне, веслування на байдарках та каное, велоспорт-шосе, водне поло, волейбол, гандбол, гирьовий спорт, городковий спорт, дзюдо, легка атлетика, плавання, настільний теніс, спортивне орієнтування, шахи, шашки.

До фінальних змагань, відповідно до програми Ігор, допускаються збірні команди, які сформовані з ветеранів спорту АР Крим, областей, м. Києва та Севастополя, які є громадянами України, мають реєстрацію на даних територіях, допущені до змагань за станом здоров’я лікарем та за умови обов’язкової наявності страхового медичного полісу, дійсного на період проведення змагань.

Для кожної групи областей встановлюється кількість видів спорту за програмою Ігор, в яких вони повинні взяти участь обов’язково: І група (Дніпропетровська, Донецька, Запорізька, АР Крим, Київська, Луганська, Львівська, Одеська, Харківська області та м. Київ) – 11 видів спорту, ІІ група (Вінницька, Івано-Франківська, Миколаївська, Полтавська, Херсонська, Черкаська, Чернігівська області) – 9 видів спорту, ІІІ група (Волинська, Житомирська, Закарпатська, Кіровоградська, Рівненська, Сумська, Тернопільська, Хмельницька, Чернівецька області та м. Севастополь) – 7 видів спорту.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: