«Львівтеплоенерго» проводить гідравлічні випробування

Завтра до Львова прибуде Лілія Гриневич

Як повідомили у ЛМКП «Львівтеплоенерго», з 15 квітня у Львові розпочався період гідравлічних випробувань теплових мереж. Минулого тижня тривали підготовчі роботи: зокрема перевірка і перекриття засувок на будинках, при необхідності, проводилося перекриття засувок в теплових камерах, щоб не виникало аварійних ситуацій, під час гідравліки, на трубопроводах внутрішньо будинкових системах опалення.

«Тривають гідравлічні випробування теплових мереж від котелень на вул. Тарнавського, 114а, Китайська, 12а, Таджицька, 4а, Коновальця, 99а, Золота, 21 та Кільцева, 2а (м. Винники).

Також розпочато гідравлічні випробування магістральних теплових мереж Сихівського, Франківського, частини Личаківського районів та Шевченківського району. Це райони, які отримують теплоносій від найбільших наших джерел теплопостачання - ТЕЦ-1 і ТЦ «Північна».

Самі гідравлічні випробування триватимуть кілька днів. Ми поетапно перевірятимемо міцність даних трубопроводів. Після завершення гідравлічних випробувань дається час на ліквідацію виявлених пошкоджень.

Подачу гарячої води, відповідно до графіку, буде відновлено:

споживачам Сихівського району – орієнтовно 08.05.2015р., від котельні по вул. Надійна,2;

решті споживачів, приєднаних до ТЕЦ-1 - протягом трьох днів, з 16.05.2015р. по 18.05.2015р.;

споживачам Шевченківського району - протягом трьох днів, з 09.05.2015р. по 11.05.2015р, від ТЦ «Північна», - розповіли у ЛМКП «Львівтеплоенерго».

 

У разі виникнення пошкоджень теплових мереж на окремих вулицях, термін відключення гарячої водопостачання може бути продовжено.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: