У Львові відкрили медичну виставку

21 квітня розпочала роботу XXІ медична виставка ГалМЕД: «Здоров’я і довголіття» та спеціалізована виставка «Стоматологічний ярмарок», які проводяться за підтримки Міністерства охорони здоров'я України та Департаменту охорони здоров’я Львівської облдержадміністрації, повідомила прес-служба департаменту ОЗ ЛОДА.

З вітальним словом виступив директор департаменту охорони здоров'я Львівської облдержадміністрації Богдан Чечотка. «Ця виставка буде надзвичайно корисною, а обмін інформацією буде кумулятивним поштовхом для розвитку медичної галузі не тільки у Львівській області, а й в цілому в нашій державі», - заначив директор.

У відкритті взяли участь проректор ЛНМУ імені Данила Галицького професор Андрій Базилевич, керівник міського алергологічного центру для дітей, професор Леся Беш та організатори виставки.

Заходи форуму розпочались із науково-практичної конференції «Проблемні питання педіатричної допомоги в практиці сімейного лікаря в умовах реформування охорони здоров’я» за участі к.м.н, професора, завідувача кафедри педіатрії Запорізького НМУ, віце-президента Асоціації алергологів України Світлани Недельської та завідувача кафедри педіатрії №1 НМАПО ім. П.Л.Шупика, професора, д-р мед. наук, віце-президента Асоціації алергологів України Олени Охотнікової.

Відкрила конференцію заступник директора департаменту Ірина Микичак, яка наголосила на реформуванні та припиненні ліквідації педіатричної служби, а також на підвищенні кваліфікації педіатрів, освоєнні новітніх методів лікування та діагностики алергологічних захворювань.

З презентацією «Дитяча алергологія. Вчора, сьогодні, завтра» виступила професор Леся Беш. Доповідач звернула увагу лікарів на організацію правильного харчування у дітей і вагітних, застосування антигістамінних препаратів нового покоління та використання нових методів лікування в алергології.

Програма виставки є насиченою і передбачає щоденно проведення науково-практичних конференцій.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: