У Трускавці зірвали концерт Валевської (відео)

Місцеві мешканці домоглися скасування виступу співачки, яка виступала під прапорами "Партії регіонів"

Про це повідомляє ZIK.

20 квітня, у Трускавці внаслідок протестних дій небайдужих містян та активістів регіону концерт Наталії Валевської скасували.

"Дирекція ЗАТ "Трускавецькурорт" вирішила ще раз наступити на граблі, - каже лідер МГО "Український молодіжний прорив" Олег Дукас. - Не вийшло з "Кроликами", то спробуємо з Валевською".

Після протестів містям замість того, аби скасувати концерт, директор Палацу культури Михайло Кіселичник відправив своїх підлеглих заспокоювати людей та виправдовуватись. Коли перед входом з’явилися перші глядачі, а разом з ними продюсер Наталії Валевської, реакція пікетувальників посилилася.

Продюсер Валевської спробував залагодити конфлікт, наголосивши, що співачка під час революції в центрі столиці виступала не за Антимайдан, а за єдину Україну під прапорами "Партії регіонів".

Продюсер також спробував поліпшити ситуацію і покликав на концерт бійців АТО, які зараз лікуються в Трускавці. Пізніше стало відомо, що сам продюсер не визнає військових, які захищають суверенітет України і президента України Петра Порошенка.

https://youtu.be/_TygjOP8d1E

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: