Львівська ОДА доручила перевірити виділення землі учасникам АТО на наявність зловживань

Керівники військових частин повинні звірити списки військовослужбовців зі списками тих, хто отримав земельні ділянки під садівництво на Львівщині як учасник антитерористичної операції. Йдеться про приблизно 800 виділених земельних ділянок, повідомила Дивись. Інфо прес-служба ЛОДА.

До такого кроку Львівська обласна державна адміністрація вдалася після зустрічі заступника голови ЛОДА Ірини Гримак із представниками Львівської обласної спілки соціального захисту бійців АТО та сімей загиблих. Присутні висловили застереження, що частина виділених земельних ділянок може не потрапити до справжніх учасників АТО.

"Із метою уникнення зловживань з надання земельних ділянок з боку Державного земельного агентства і прозорості процедури отримання землі, Львівська ОДА ініціювала перевірку списку людей щодо їх приналежності до АТО", - зазначила Ірина Гримак.

Окрім того, учасники зустрічі обговорили низку питань, що стосуються виділення землі, оформленні документів, соціального захисту, юридичних консультацій. У Львівській ОДА визначили відповідальних за ці питання осіб.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: