Українські та закордонні експерти обговорять у Львові питання соціального інвестування

Цієї п’ятниці Леополіс Холл, що в «Опері Пасаж» на пр. Свободи, 27 (4-й поверх) прийматиме у своїх стінах представників центральних органів влади та органів місцевого самоврядування, успішних банкірів та керівників підприємств, інвесторів і представників міжнародних організацій та програм. Говоритимуть про соціальне інвестування та програми місцевого економічного розвитку в Україні. Початок панельної дискусії – о 9.30 год. До участі запрошують представників ЗМІ, повідомила прес-служба ЛМР.

Захід присвячено обговоренню:

  • сучасних моделей державно-приватного інвестиційного партнерства;
  • соціально-відповідального інвестування, спрямованого на підтримку приватних і муніципальних підприємств, з метою досягнення значного соціального впливу, шляхом надання доступних капітальних ресурсів;
  • інноваційних ринкових рішень, що об’єднують органи місцевого самоврядування і бізнес-спільноту, щоб покращити механізм надання послуг соціально незахищеним верствам населення, підтримуючи сектор малого та середнього бізнесу (МСП).

Панельна дискусія є винятковою можливістю ознайомитись із досвідом та прикладами програм інвестування МСП і соціальних підприємств, а також муніципальних та інфраструктурних проектів, і можливістю оперативної мобілізації фінансового приватного сектору для розвитку й модернізації місцевої економіки.

Захід організовано в рамках стратегічного партнерства Американської торгівельної палати в Україні, Львівської міської ради, Програми розвитку державно-приватного партнерства Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та Концерн Галнафтогаз.

Для участі представників ЗМІ необхідна акредитація: Василь Шкляр, координатор зі зв’язків з громадськістю та пресою Американської торгівельної палати в Україні, тел.: (044) 4905800, e-mail: [email protected].

 

Програма

9:30 – 10:00 Реєстрація та ранкова кава
10:00 – 12:30 Вітальне слово: Андрій Садовий, міський голова Львова і Андрій Гундер, Президент Американської торговельної палати в Україні.

 

Панельну дискусію буде модерувати Тетяна Коротка, директор з підготовки пілотних проектів ДПП, Програма розвитку державно-приватного партнерства (USAID).

 

Ключові доповідачі:

 

Інвестування муніципальних та інфраструктурних проектів:

Максим Нефьодов, заступник Міністра економічного розвитку і торгівлі в Україні;

Марк Магелевський, старший банкір, керівник напрямку інфраструктури та енергетики ЄБРР;

Мік Мюллей, директор, Програма розвитку державно-приватного партнерства USAID;

Назар Купибіда, директор ВАТ «Концерн Галнафтогаз»;

Ольга Сивак, начальник управління зовнішньоекономічних відносин та інвестицій Львівської міської ради;

 

Інвестування МСП і соціальних підприємств:

Сергій Кіраль, депутат, заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань промислової політики та підприємництва;

Ірина Кулинич, директор департаменту економічної політики Львівської міської ради;

Василь Назарук, керівник проекту соціального інвестування, Western NIS Enterprise Fund;

Іван Огільчин, Голова Правління Ogilchyn Capital Investment Bank.

12:30 – 13:00 Перерва на каву та зустріч із партнерами

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: