В УКУ розпочинається навчальна програма для майбутніх депутатів

У четвер, 23 квітня, у Львові стартує унікальна навчальна програма «Політичні Студії: все, що потрібно знати майбутньому депутату». На цю подію до Львова прибуло 45 учасників з різних міст України, які представляють громадські та політичні середовища і планують брати участь у найближчих місцевих виборах, повідомила Дивись. Інфо прес-служба ЛМР.

Мета програми – підготувати нову генерацію місцевих політиків, які по-новому осмислять роль місцевого самоврядування, взаємодію з локальними спільнотами та знатимуть, як з ними співпрацювати і представляти їхні інтереси у владі.

Серед викладачів «Політичних студій» є такі експерти, як Євген Глібовицький, Олександр Солонтай, Ігор Коліушко, Андрій Гринчук, Мирослав Сімка, Вікторія Бридза та інші.

У програмі заплановано чотири модулі, що охоплять теми: «Адміністративна структура Рад, Комітетів, Комісій. Повноваження та функції органів місцевого самоврядування», «Форми залучення громадськості до прийняття рішень», «Місцевий бюджет. Принципи формування та виконання», «Пріоритетні напрямки розвитку місцевого самоврядування. Питання самодостатності громад», «Електронне врядування», «Регіональний економічний розвиток: теорія та практика», «Боротьба з корупцією», «Індикатори оцінки ефективності влади» та ін.

Відкриття програми «Політичні Студії» відбудеться 23 квітня о 10.00 год. в Українському Католицькому Університеті (вул. Козельницька, 2а, 305 ауд.).

Довідка

«Політичні Студії: все що потрібно знати майбутньому депутату» - навчальна програма Інституту лідерства та управління Українського Католицького Університету та громадської організації «Українська Галицька Асамблея».

Додаткова інформація: www.uha.org.ua, www.management.lviv.ua.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: