Львівські депутати затвердили Програму забезпечення житлом учасників АТО

Депутати Львівської міської ради затвердили Програму забезпечення житлом учасників АТО. Про це сьогодні, 23 квітня, з місця події повідомив кореспондент Дивись.Інфо.

Як пояснила начальник юридичного управління Львівської міської ради Гелена Пайонкевич, у першу чергу в цій Програмі визначають категорії осіб, які можуть претендувати на отримання житла у Львові. «Насамперед його надаватимуть родинам загиблих, на другому місці – учасники АТО, які через травми втратили працездатність, на третьому – діти-сироти, які перебувають у зоні АТО і мають статус учасника бойових дій», – пояснила вона.

І водночас додала: «За результатами переговорів, проведених протягом останнього тижня, внесений один пункт про те, що у випадку браку коштів з міського або державного бюджетів може бути оголошений відкритий інвестиційний конкурс».

Також Гелена Пайонкевич зауважила, що особи, які вже отримали земельну ділянку для будівництва та обслуговування житлового будинку в іншому місці, не можуть претендувати на квартири за цією Програмою.

За словами начальника юридичного управління ЛМР, насамперед місто має на меті забезпечити житлом львів’ян. «Як виняток, – каже Гелена Пайонкевич, – може бути розлянуте питання про закріплення житла особі, яка проживає у Львові, але не є прописаною тут».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: