Садовий розповів, коли бійці АТО отримають квартири у Львові

Андрій Садовий під час сесії Львівської міськради розповів, коли бійці АТО та родини загиблих воїнів отримають квартири у Львові. Про це сьогодні, 23 квітня, з місця події інформує кореспондент Дивись.Інфо.

На сесію Львівської міської ради в черговий раз прийшли родичі учасників АТО. Вони зажадали від міського голови Львова конкретики щодо будівництва багатоквартирного будинку на вул. Під Голоском. Рідні хотіли почути від мера міста, коли саме учасники АТО отримають свої помешкання.

Як пояснив Андрій Садовий, у середньому будинок будується протягом року. «Будівництво житла для бійців АТО, – каже він, – здійснюватиметься чергами. Перша має бути для тих сімей, де є загиблі, поранені та діти-сироти».

На переконання міського голови, ключі від помешкань на вул. Під Голоском мають вручити вже всередині наступного року, а саме у квітні-травні.

Варто додати, що нині депутати затвердили ЛКП «Рембуд» проект землеустрою щодо відведення та надання земельної ділянки на вул. Під Голоском, де мають зводити багатоквартирний житловий будинок для бійців АТО.

«Наступний етап після цієї ухвали – юридична робота по проектній частині. Паралельно з цим можна виділяти кошти на інженерію та підведення комунікацій», – пояснив міський голова Львова.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: