У Львові відбудеться Міжнародна конференція «Соціальна відповідальність бізнесу»

Львівська торгово-промислова палата спільно з Центром міжконфесійного та міжрелігійного діалогу «Лібертас» за підтримки міського голови Львова Андрія Садового, Львівської обласної державної адміністрації та Львівської міської ради запрошує до участі в Міжнародній конференції «Соціальна відповідальність бізнесу», повідомила Дивись. Інфо прес-служба ЛМР.

«Думка про відповідальність матеріального добробуту, в основі якої лежить ідея суспільного служіння, львівському бізнесу була притаманна завжди. На Львівщині добровільний внесок бізнесу у розвиток суспільства в соціальній, економічній або ж конкретно в екологічній та релігійній сферах, був не лише дотичним до основної діяльності компанії, він є наслідком виховання та культурно-етичних традицій українських підприємців.

Українське суспільство змінюється, проте доведено, що українці стабільно віддають перевагу тим виробникам товарів та послуг, які словом і справою турбуються про соціальні аспекти розвитку суспільства. Все більше бізнесменів відкривають свої соціальні програми, займаються «донорством» та підтримкою різних проектів. Значною мірою бізнес підтримує і сприяє вирішенню проблеми на Сході нашої держави», - розповідають організатори.

Мета заходу – об’єднання керівників бізнесу, представників органів влади та контролю, вітчизняних та іноземних експертів, громадських організацій та асоціацій задля обміну досвідом, напрацюваннями та перспективними задумами на майбутнє.

Основними напрямками роботи Конференції є розгляд соціальної відповідальності бізнесу:

  • в умовах зростання конкуренції й зниження довіри до бізнесу;
  • в роботі з усіма групами суспільства (бізнес, ЗМІ, влада, населення, інвестори та ін.);
  • у розвитку того середовища в якому він працює;
  • в роботі з представниками контролюючих органів;
  • при передачі досвіду світових способів заохочення соціальної відповідальності бізнесу (податкові кредити, податкові відрахування, «процентні закони»).

Одночасно із заходом відбудеться відкриття фотовиставки «Благодійність крізь призму об’єктива», яку представлять спільно з Українським Форумом Благодійників. Мобільним партнером пересувної фотовиставки є компанія life:).

Конференція також має практичний напрям. Другою частиною є Реабілітаційна програма для жертв АТО та членів їхніх родин.

Міжнародна конференція проходитиме у великій сесійній залі Львівської міської ради (площа Ринок, 1, початок о 10.00 год) 22 травня.

Для участі у Конференції необхідно заповнити та надіслати до Львівської торгово-промислової палати Реєстраційну форму учасника.

Реєстрація є обов’язковою.

Заповнену анкету надішліть на електронну адресу: [email protected] або факсом за телефоном: +38 032 295 63 17.

Участь у заході – безкоштовна.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: