Ветерани спорту Львівщини вкотре стали міжнародними призерами

Впродовж останнього часу ветерани спорту взяли участь у декількох легкоатлетичних міжнародних змаганнях, де посіли призові місця, а деякі з них стали абсолютними переможцями, повідомила Дивись. Інфо прес-служба ЛМР.

Так, нещодавно у Кракові (Польща) відбувся міжнародний нічний легкоатлетичний пробіг на 10 км. Стартувало близько 600 учасників, які були поділені на 10 вікових груп. Орест Дубиняк, який виступав у віковій групі 70 років і старші, виборов срібну медаль.

Окрім цього заходу, у польському Кракові пройшов міжнародний марафон на 4,2 км. Тут золоті медалі здобули Стефанія Микитин та Лариса Лаборткова, а серед чоловіків срібну медаль здобув Орест Дубиняк. Загалом, участь у марафоні взяло 1900 спортсменів із 18 країн світу.

У краківському міжнародному марафоні (42, 195 м), де було понад 5 тисяч учасників зі всього світу, львів’янин Тарас Сало став абсолютним переможцем цих змагань та випередив навіть кенійських спортсменів.

Львів’янка Ельвіра Левіна посіла на цій дистанції 12-те місце, а Лариса Лаборткова фінішувала 18-ю.

Також у польському місті Ясло відбувся відкритий міжнародний чемпіонат Польщі з бігу на 5,3 км. Золото дісталося стриянину Роману Павліву, бронзу здобув Ігор Лисий, а Анатолій Коляновський та Андрій Котинський посіли 6-те і 9-те місця відповідно.

Ветерани Львівщини взяли участь у легкоатлетичному пробігу на 21,097 м, який проходив у м. Будемір (Словенія), Віктор Стародубцев виграв золото у своїй віковій категорії та отримав срібну нагороду в абсолютній першості. На дистанції 7 км Василь Крупський виборов срібну медаль у своїй віковій групі, а Марія Островська на повній дистанції пробігу фінішувала четвертою

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: