Львовом пробіжать 500 бігунів

За підтримки управління молоді, сім’ї та спорту у неділю, 26 квітня, у нашому місті пройде 5-ий ювілейний напівмарафон «Горгани. Львів 2015». Цього року напівмарафон складатиметься з 2 дистанцій – традиційна 21 км., а також скорочений варіант 4 км, повідомила Дивись. Інфо прес-служба ЛМР.

Цього року у напівмарафоні візьме учать рекордна кількість учасників – понад 500 бігунів. Маршрут пролягатиме вулицями і парками міста. Старт напівмарафону відбудеться о 10 год. на просп. Свободи біля Львівського національного академічного театру опери та балету ім. С. Крушельницької, далі учасники пробіжать через пл. А. Міцкевича, вул. Пекарську, вул. І. Мечникова до лісопарку «Погулянка», де і відбудеться фініш.

«З року в рік львівський Півмарафон розростається як соціальна ініціатива, до нього долучаються дедалі більше учасників та партнерів. Основне спрямування такої події – не стільки змагання на швидкість, а й популяризація здорового способу життя, сили та витривалості, роботи над собою. Це і альтернативний відпочинок, і нагода поспілкуватися для активних людей», - розповіла Ірина Підлужна, голова ГО «Туристичний клуб».

Організаторами напівмарафону «Горгани. Львів 2015» є ГО «Туристичний клуб» та СК «Ультра». Детальнішу інформацію про напівмарафон можна отримати за посиланням http://www.lvivmarathon.com/.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: