На Львівщині куруватиме новий автобусний маршрут Львів АС-8 – Гніздичів

Таке рішення прийнято на засіданні обласного конкурсного комітету з визначення перевізників на автобусному маршруті загального користування, що 23 квітня відбулось у Львівській облдержадміністрації, повідомили Дивись. Інфо у прес-службі ЛОДА.

За результатами таємного голосування члени комітету прийняли рішення відкрити маршрут №736 «Львів АС-8 - Гніздичів». Його обслуговуватиме ТзОВ «Стрийське АТП».

Окрім цього, визначено також й перевізника на маршруті № 184а «Львів – Рудно». З-поміж двох претендентів таємним голосуванням обрано переможця, яким стало ПАТ «Львівське АТП-14630».

«На попередньому засіданні обласного конкурсного комітету рішення щодо згаданих маршрутів досягти не вдалось. Відтак, було сформовано робочу групу, яка детально опрацювала це питання. Керуючись її рекомендаціями, конкурсний комітет вирішив виставити обидва маршрути на таємне голосування», - розповів в.о. директора департаменту розвитку інфраструктури, дорожнього господарства та паливно-енергетичного комплексу облдержадміністрації Андрій Щеп'як.

Нагадаємо, що 31 березня на першому засіданні обласного конкурсного комітету визначили перевізників у 24-ох напрямках. Проте щодо маршрутів №184а та «Львів АС-8 – Гніздичів» згоди дійти не вдалось. Тому для напрацювання конкретних пропозицій та вирішення цього питання було створено робочу групу з представників комітету.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: