Приміщення на вул. Руській, 20 у Львові надано в оренду

На сесії Львівської міської ради, яка відбулася 23 квітня 2015 року, було надано в оренду нежитлові приміщення ДЮСШ «Галеон», які розташовані на вул. Руській, 20. Дані приміщення школа буде використовувати під роздягальні для вихованців.

«Раніше це приміщення було в оренді ТзОВ «Горицвіт», яке відмовилося його добровільно повертати громаді міста після завершення договору оренди ще в березні 2015 року. З огляду на це Комунальна 1-ша міська поліклініка, яка є балансоутримувачем цього приміщення, звернулася до суду, аби повернути його місту.

Відтак, 8 квітня відбулося виконання рішення Господарського суду Львівської області від 22.12.2014 року (справа № 914/2042/14) про вивільнення і повернення приміщення в комунальну власність м. Львова.

Варто зазначити, що ДЮСШ «Галеон» культивує такі види спорту як гімнастика художня, карате, спортивна акробатика та фехтування. Зокрема в спортивному залі на вул. Руській, 20 фехтуванням займається близько 50 дітей. Вихованками цієї секції є такі відомі львівські спортсменки, як чемпіонка Олімпійських ігор у Лондоні 2012 Яна Шемякіна, а також Анфіса Почкалова та Ксенія Понтелеєва», - пояснили в управлінні молоді, сім’ї та спорту ЛМР.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: