Торговий центр «Форум Львів» відкриють 21 серпня

Із наближенням завершення будівництва ТЦ «Форум Львів» компанія «Мульті Юкрейн» анонсує дату відкриття торгового центру. «Форум Львів» 21 серпня 2015 року вітатиме своїх перших покупців, повідомила прес-служба ЛМР.

Дату відкриття офіційно оголосили під час одного з візитів Андрія Садового, мера Львова, разом з Іриною Кулинич (директор департаменту економічної політики), Іриною Іванчиною (голова Галицької районної адміністрації), на будівельний майданчик.

«Ми з великою радістю і гордістю оголошуємо дату відкриття ТЦ «Форум Львів». В нашій комунікації ми завжди підкреслюємо те, як ми прагнемо, щоб «Форум Львів» був справжньою частиною місцевої громади. Ми вдячні пану Садовому та представникам Львівської міської ради за їх відкритість і підтримку протягом нашої співпраці. Оголошення дати відкриття чотири місяці наперед є справжньою ознакою взаємної впевненості, яка безумовно, є результатом тривалої шанобливої і прозорої співпраці», - зазначає Гавайн Мінкс, директор «Мульті Юкрейн».

«Для міста Львова важливо, що реалізовано ще один великий інвестиційний проект – будівництво торгового центру «Форум Львів». Відкриття такого великого проекту у важкі для країни часи ще раз свідчить про привабливість нашого міста для інвесторів. Окрім торгового комплексу, місто також отримало відремонтовані хідники та дороги. Ми щиро дякуємо інвесторам, що вони долучились до благоустрою території. Переконаний, результатом співпраці з компанією «Мульті» буде створення сотні нових робочих місць для львів’ян», - зазначив Андрій Садовий, міський голова Львова.

Протягом багатьох років компанія «Мульті» активно співпрацювала з містом Львовом. Прикладами такої співпраці є реконструкція вулиці Куліша (пішохідні тротуари), включення велосипедних доріжок, реконструкція всіх прилеглих до проекту вулиць, повна модернізація кругового перехрестя на вулиці Джерельній та оновлення всіх комунікацій у зоні. Завершена паркова зона спереду торгового центру буде зроблена перед відкриттям.

Будівництво «Форум Львів» перейшло на завершальну стадію. Встановлюються фінальні матеріали фасаду. Роботи над скляними фасадами практично повністю завершено. Вже помітно та по-справжньому вражають внутрішні оздоблювальні роботи, як, на приклад, красиві підлоги з мозаїки. У найближчі місяці буде повністю оновлено паркову зону перед торговим центром. «Форум Львів» стане першим торговим центром в Україні, що буде сертифікований відповідно до стандартів BREEAM, який є одним з найвідоміших і найбільш поширених методів оцінки екологічної ефективності будівель. Проект фінансується Європейським банком реконструкції та розвитку (ЄБРР) та UniCredit, сторони, які є серед найважливіших інвесторів Львова. Загальна вартість проекту становить близько 92 мільйони євро. Загалом буде створено більше 800 робочих місць. В інфраструктуру міста (ремонт доріг, хідників, тощо) було інвестовано більше 2 мільйонів євро.

Довідка

ТЦ «Форум Львів» розташується в центрі міста, на вулиці Під Дубом, недалеко від головної площі міста і знаменитого Оперного театру. На верхньому рівні триповерхового торгового центру розмістяться кінотеатр, зона відпочинку і ресторани з видом на місто. Загальна площа проекту складає 70 000 кв.м (орендована – 35 000 кв.м). Також передбачається підземний паркінг на 600 місць, перший такого типу в місті Львові. Концепція ТЦ «Форум Львів» розроблена дизайнерською групою Мульті T + T Design, відомою своїми видатними концепціями містобудування та архітектурними концепціями. Місцевим архітектором виступає Львівський офіс «Тебодін Україна». Мульті розвиває торговий центр «Форум Львів» разом із місцевим партнером Галерея-Центр. Мульті і Галерея-Центр об'єднали зусилля з Будхаус Групп, що є акціонером «Форум Львів». Фінансування проекту забезпечується ЄБРР і УніКредит. Більше інформації можна дізнатися на www.forumlviv.com

Для отримання додаткової інформації або зображень, слід звертатись до: ТОВ «Мульті Юкрейн», Зазимко Оксана, Marketing Manager, [email protected], тел: +38 044 220 06 70.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: