На сесії затвердили ЛКП «Рембуд» проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки (відео)

Сесія Львівської міської ради підтримала питання «Про затвердження ЛКП «Рембуд» проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки у районі вул. Під Голоском». Відповідно до ухвали, 1 земельну ділянку відвели для ЛКП «Рембуд». Але внесли зміни в проект ухвали і зарезервували 2 земельні ділянки для будівництва житла для учасників АТО.

Ухвала затвердила ЛКП «Рембуд» проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надала в постійне користування земельну ділянку, площею 0 6350 га у районі вул. Під Голоском для будівництва та обслуговування багатоквартирних житлових будинків сім’ям загиблих військовослужбовців-учасникам антитерористичної операції, військовослужбовцям-учасникам АТО, учасникам добровольчих батальйонів, які були задіяні у проведенні АТО, та військовослужбовцям Державної прикордонної служби України – учасникам АТО, за рахунок земель, що не надані у власність або користування земель, перевівши їх до земель житлової та громадської забудови, за функцією використання – землі житлової забудови.

«Конкретне закріплення конкретної квартири за будь-якою особою буде здійснюватися за спільним рішенням громадської комісії з житлових питань при виконавчому комітеті України і робочою групою, створеною розпорядженням міського голови, куди входять представники Спілки.

Цим рішенням ми призупиняємо будь-яку процедуру реалізації з аукціонів цих двох сусідніх земельних ділянок. В подальшому рішення стосовно розпорядження цими земельними ділянками приймає рада. На наступному засіданні сесії пропоную добре обдумати, яким чином застерегти, щоб люди були спокійні», - розповідає начальник юридичного управління Гелена Пайонкевич.

«Стосовно контролю, я переконаний, що мають бути визначені особи від громадськості, які будуть контрольною групою. Кожен крок буде контрольований громадськістю, журналістами», - додав міський голова Львова Андрій Садовий.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: