Нам важливо запрошувати у Львів новий бізнес, - Садовий (фото)

25-26 квітня управління туризму Львівської міської ради спільно з авіакомпанією МАУ організовує FAM (ознайомчий) тур для представників туристичних агенцій та ЗМІ Фінляндії. У рамках туру відбулась зустріч з міським головою Львова Андрієм Садовим. Як зазначили під час зустрічі представники туристичних агенцій Фінляндії, Львів є туристично привабливим містом, тому є необхідність налагоджувати бізнес-зв`язки між Львовом та містами Фінляндії, повідомили Дивись. Інфо у прес-службі ЛМР.

«Коли ми отримаємо більшу кількість лаукостів, туристичні потоки в місто стануть ще більшими. Нам важливо запрошувати у Львів новий бізнес, бо це нові робочі місця», - розповів Андрій Садовий, міський голова Львова.

«Львів буде наступним хітовим містом у Європі, куди будуть приїжджати на вихідні. У вас великі шанси стати таким хітовим містом. Тут є все, що треба туристам. Історія, різні нашарування архітектури, красиві кав`ярні, переповнені молодими людьми, які говорять англійською мовою. Ми повернемось додому з дуже позитивними емоціями про ваше місто», - зазначили під час зустрічі представники туристичних агенцій Фінляндії.

Як пояснили в управлінні туризму ЛМР, тур організовується з метою популяризації міста Львова, залучення інвестицій, а також для налагодження співпраці з туристичним бізнесом Фінляндії.

1 2

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: