У Лішні нетверезі власники ледь не пограбованого будинку зчинили справжній терор

У ніч з суботи, 25 квітня, на неділю, 26 квітня, приблизно між 1.00-2.00 у селі Лішня Дрогобицького району відбулась спроба пограбування приватного будинку. Власники будинку в той час були на весіллі.

Про факт спроби грабунку їх повідомили спостережливі сусіди.

Втім, реакція власників будинку на такий факт була, м’яко кажучи, не дуже адекватною і не надто законною.

Зокрема, як повідомив «ДрогМедіа» гвардієць, боєць батальйону Кульчицького НГУ (імені, поки ведеться слідство, не називаємо), власники в стані алкогольного сп’яніння почали зупиняти та підрізати машини, які в той час проїжджали Лішнею і околицями. До переліку тих, хто опинився «не в тому місці не в той час» потрапив й брат гвардійця. Його авто, яке в той час проїжджало Лішнею, власники намагались зупинити, грубо підрізаючи. Брату вдалось вирватись та дістатись додому у сусіднє село. Втім, погоня не припинилась. Два джипи заїхали слідом за братом на родинне обійстя, здійнявся шум, лунали гучні погрози, в тому числі й щодо ймовірного застосування зброї. Неабиякого страху зазнали й літні батьки гвардійця, які у той нічний час, ясна річ, були вдома, а також братова та малолітня племінниця.

«Сьогодні вранці ми написали заяву в міліцію, - розповідає гвардієць. – Нам вдалось з’ясувати хто ці люди. Один із них – працівник прокуратури. Не місцевої – львівської. Очевидно думають, що для них закони не писані. Я розумію обурення власників, яких хотіли пограбувати. Але це аж ніяк не виправдовує їхніх методів – погрози, залякування тощо. Також нам стало відомо, що мій брат – не єдиний, хто потрапив під їх гарячу нетверезу руку. Деякі машини вони зупиняли, людей витягали з автівок і били.

Не можна свої підозри вішати на всіх підряд. Не можна бити людей. Не можна лякати невинних. Вони слуги закону, стражі правопорядку – чи бандити?

Якщо з моїми рідними бодай щось трапиться, якщо хоч одна волосина впаде з їх голови… Для мене це принципово і справа честі!»

Гвардієць також закликав усіх постраждалих зголоситися за моб тел. 098-822-55-54. «Прошу не боятися. Ми маємо поставити безчинників на місце – щоб таке більше не повторювалось ні з моїми рідними, ні з вами. Безпеку, та, при потребі, конфіденційність – гарантую»

Отож, справою зайнялися дрогобицькі правоохоронці. Про хід розслідування інформуватимемо. Інших постраждалих просять зголошуватись та не боятися.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: