У Львові відбувся концерт гурту «Мері» (фото, відео)

У Львові 24 квітня відбувся концерт гурту «Мері» з новою програмою «Кулями любов», повідомляє кореспондент Дивись. Інфо.

Віктор Винник та гурт «Мері» зібрав своїх прихильників у клубі «Пікассо».

«З моменту виходу останньої студійної платівки гурту “МЕРІ” “Війни в прямому ефірі” минуло, не багато не мало, – три роки. Здавалося б, для створення наступного альбому часу у команди було більш ніж достатньо. Чим жила група у цей період? Які творчі рубікони довелось перейти музикантам? Саме такі запитання все частіше виникали у прихильників групи, яка вже понад десять років живе на поп-роковій вітчизняній сцені. І весь цей час “МЕРІ” щиро веселили, тонко іронізували, відверто провокували, подобались, не подобались, та ніколи не залишали байдужими. Щоправда останнім часом творчість команди усе більше заставляє задумуватись, про себе, про нас…

“Кулями Любов…” - таку назву отримав третій студійний альбом групи “МЕРІ”. Він умістив у себе одинадцять композицій дві з яких - “Кулями Любов…” та “Тепер ти Ангел” є рімейками на старі пісні групи. За стилістикою та звучанням платівка вийшла більш «гітарною, роковою», окрім кількох треків, що виконані у відверто “дисковій” манері. Віктор Винник – фронтмен та автор усіх пісень групи пояснює це просто: “у творчості, перш за все, я опираюсь на настрій. І коли виникають пісні що на перший погляд не пасують до «серйозного» альбому, бо прості і часом легковажні, я обов’язково долучаю їх до альбому. Тому що це фрагменти життя і викидати їх просто «нечесно». А якщо писати пісні «нечесно», то особисто для мене це заняття втрачає будь-який сенс.”

Особливе місце у альбомі займає трек “Сестра”. Після виходу в ефір пісня миттєво розійшлась Інтернетом, з тексту слухачі виділили багато цитат, а в народі пісня отримала назву “Нікому не потрібна країна”.

Якщо підсумувати усе сказане, то альбом “Кулями Любов…” вийшов таким яким повинен був вийти: сумним і веселим, ліричним і драйвовим, з нотками ностальгії і з надіями на майбутнє, ну і з вірою у Любов, звичайно. А з усього цього і складається наше життя…
Платівка вийшла у світ на початку минулого року. За цей час її було представлено в усіх великих містах України від Львова до Києва. “Кулями Любов…” звучала в Краматорську для наших вояків і у Польщі на одному з найбільших фестивалів “Літо з Радіо Зет”. Але цілком закономірно, що фінальний концерт з представлення альбому має відбутися у Львові. І 24 квітня на сцені клубу “PICASSO”, який, доречі, відіграв надважливу роль у становленні групи, “МЕРІ” відіграють свою нову програму – “Кулями Любов…”», - йдеться у описі концерту.

мері мері 10 мері 9 мері 8 мері 7 мері 6 мері 5 мері 4 мері 3 мері 2

Увесь концерт «Мері» - дивіться у відео Дивись. Інфо

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: