Діти учасників АТО відвідали меденицький зоопарк

У неділю, 26 квітня, в рамках мегапроекту «Мій тато захищає Україну!» відбулася чергова акція. Цього разу діти учасників антитерористичної операції відвідали Меденицький зоопарк – один із найгарніших зоопарків у Західному регіоні, повідомила Дивись Інфо прес-служба облради.     

Діти та їхні батьки отримали чимало позитивних емоцій від побаченого, адже в зоопарку є одна з найбільших колекцій котячих. Окрім того, малеча гарно відпочила на ігрових майданчиках. Тут, на території Дрогобицького району, для малечі та їхніх батьків створили незабутню атмосферу гостинності.

Представник Львівської обласної організації соціального захисту сімей АТО Галина Трач так описує враження всіх учасників поїздки: «І ще одне дозвілля діток учасників АТО в рамках мегапроекту «Мій тато захищає Україну!». Ще один чудовий, незабутній день... Львівська обласна рада зорганізувала для діток пізнавально-розважальну екскурсію в зоопарк «ЛІМПОПО». І тільки Богові відомо, скільки людей доклало чималих зусиль, щоби цей захід відбувся. І я, як запрошена, можу ствердно сказати, що все відбулося НА ВІДМІННО”.

Також Галина Трач зазначає: «Багато чуйних і добрих людей, патріотів України долучилися до того, щоб подарувати дітям таке свято. Серед них – селищний голова Меденич Володимир Шулак, який радо зустрів нашу групу на території зоопарку, провів з нами пізнавальну екскурсію і, що дуже важливо, подбав про те, щоби діти (і їхні батьки!) не були голодні. Гостинно і смачно частували у барі «300 літ», щира подяка за прийом господареві Андрієві Середяку».

Принагідно також хочемо подякувати всім, хто долучився до організації такої захоплюючої поїздки малечі у Меденичі Дрогобицького району. Серед них: заступникові голови Львівської обласної державної адміністрації Юрію Підлісному; директорові департаменту освіти та науки Львівської ОДА Олександрі Небожук; заступникові начальника кадрового забезпечення ГУ МВСУ у Львівській області Романові Баховському; керівництву Меденицького зоопарку «Лімпопо»; депутатові Львівської обласної ради Михайлу Задорожному; голові Дрогобицької районної ради Михайлові Сікорі.

Відзначимо, що в рамках проекту «Мій тато захищає Україну! » на дітей учасників АТО чекають чергові захоплюючі акції з організації їхнього дозвілля.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: