Львів очікує гостей з Фінляндії

Цими вихідними управління туризму Львівської міської ради спільно з авіакомпанією МАУ провело FAM (ознайомчий) тур для представників туристичних агенцій та ЗМІ Фінляндії. Як зазначили під час зустрічі представники туристичних агенцій Фінляндії, Львів є туристично привабливим містом, тому є необхідність налагоджувати бізнес-зв`язки між Львовом та містами Фінляндії. Вже через 2 тижні будуть перші відчутні для Львова результати FAM – туру – один з туроператорів-учасників туру привезе до міста групу з 11-ти туристів з Фінляндії, які протягом трьох днів будуть знайомитися зі Львовом, повідомили Дивись Інфо у прес-службі ЛМР.

Гостей з Фінляндії у Львові вразили: сервіс, гостинність, галицька кухня, відкритість міського голови.

«Львів є одним з найкрасивіших міст Європи», - зазначила Міка Кортелаінен, менеджер з продажу Ukraine International Airlines в Фінляндії.

«Львів буде наступним хітовим містом у Європі, куди будуть приїжджати на вихідні. У вас великі шанси стати таким містом. Тут є все, що треба туристам: Історія, різні нашарування архітектури, красиві кав`ярні, переповнені молодими людьми, які говорять англійською мовою. Ми повернемось додому з дуже позитивними емоціями про ваше місто», - зазначили під час зустрічі представники туристичних агенцій Фінляндії.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: