Центр адмінпослуг Львова отримає нові приміщення

23 квітня 2015 року на сесії міської ради прийняли позитивне рішення щодо питання надання виконавчому комітету Львівської міської ради в оренду нежитлових приміщень на вул. К. Левицького, 67 та на вул. І.Виговського, 32а. В цих приміщеннях будуть розміщуватися регіональні підрозділи Центру надання адміністративних послуг, повідомила Дивись Інфо прес-служба ЛМР.

Нагадаємо, що у зв’язку з прийняттям розпорядження Кабінету Міністрів України від 16.05.2014 № 523-р, державні органи виконавчої влади теж повинні надавати адміністративні послуги через Центр надання адміністративних послуг. Це, зокрема, послуги Головного управління юстиції, Головного управління міграційної служби України, Державного земельного агентства, Державної архітектурно-будівельної інспекції, Держгірпромнагляду України, Головного управління Держсанепідслужби, Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Львівській області, в тому числі дозвільних органів.

Згідно зі статистичними даними цих органів, загальна кількість відвідувачів, які щорічно звертаються за цими послугами, становить близько 200 тисяч, тобто щоденно – 700 осіб. Для забезпечення обслуговування такої кількості замовників послуг необхідне належне приміщення та умови для якісного обслуговування.

Тому для покращення умов обслуговування мешканців планується відкрити у всіх районах міста Центри надання адміністративних послуг. Управління комунальної власності розглядає усі можливі варіанти пошуку нежитлових приміщень і в інших районах міста для того, щоб було зручно та вигідно усім охочим звернутись із відповідною заявою, консультацією чи за отриманням документів у територіально найближчому Центрі надання адміністративних послуг.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: