Депутати виділили 230 тис грн для організації безпечного руху на дорогах Львівщини

Сьогодні, 28 квітня, на засіданні сесії Львівської обласної ради депутати затвердили Програму з організації та безпеки дорожнього руху на автомобільних дорогах, вулицях міст та інших населених пунктів Львівської області на 2015 – 2017 роки.

На реалізацію заходів Програми у цьому році депутати виділили з обласного бюджету 230 тис. грн. За ці кошти планується створення автоматизованої системи управління приміськими та міжміськими автобусними пасажирськими перевезеннями (130 тис. грн) та влаштування освітлення вздовж автодоріг та на пішохідних переходах (100 тис. грн).

До виконання заходів Програми повинні залучатись кошти державного та місцевих бюджетів, а також власні кошти підприємств, установ, небюджетних організацій та інших джерел, не заборонених чинним законодавством.

Заплановано, що обсяг фінансування Програми на 2015 – 2017 роки становитиме 73 959,8 тис. гривень, у тому числі з державного бюджету – 58 720 тис. грн, з обласного бюджету – 2 728,4 тис. грн, з місцевих бюджетів – 12 511,4 тис. грн та кошти з інших джерел.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: