Посадовці Львівщини відповідатимуть за неприбрані села та міста

До відповідальності притягнуть голів сіл і міст Львівщини, які неналежно виконали розпорядження керівника Львівської обласної державної адміністрації Олега Синютки "Про проведення місячника озеленення, прибирання та благоустрою і Дня довкілля".

"За результатами обстеження виявлено факти невиконання та неналежного виконання службовими особами своїх обов’язків щодо охорони, збереження та відтворення навколишнього природного середовища. Це може призвести до непоправної шкоди довкіллю та громадським, державним та юридичним інтересам", - розповів директор департаменту екології та природних ресурсів Львівської ОДА Олексій Балицький.

Департамент екології та природних ресурсів Львівської ОДА звернувся до Головного управління МВС України у Львівській області з проханням відреагувати відповідно до чинного законодавства до таких посадових осіб:

У Сокальському районі – голова Бутинської сільської ради Богдан Васильович Равлик, голова Двірцівської сільської ради Надія Михайлівна Стрілець, голова Острівської сільської ради Іван Григорович Дидак;

Жидачівському районі – голова Вільховецької сільської ради – Василь Васильович Новак;

Радехівському районі – голова  Бишівської сільської ради Роман Ярославович Коцько;

Жовківському районі – голова Липницької сільської ради Ярослав Іванович Кушта, голова Бишківської сільської ради Володимир Ярославович Солтис;

Мостиському районі – міський голова Судової Вишні Олег Іванович Мартинець.

Також недобросовісно благоустрій виконали у таких населених пунктах:

Жовківський район – Потелицька сільська рада;

Городоцький район – Добрянська, Долинянська, Татаринівська, Дубаневицька, Градівська, Підзвіринецька місцеві ради;

Дрогобицький район – Доброгостівська, Михайлевицька, Літинська, Рихтицька сільські ради;

Пустомитівський район – Лисиничівська, Вовківська, Раковецька сільські ради;

Самбірський район – Бабинська та Ралівська сільські ради;

Сколівський район – Корчинська та Верхньосиньовидненська сільські ради; Старосамбірський район – Велико-Лінинська та Ясенице-Замківська  сільська ради.

Окрім того, дане питання контролюють Державна екологічна інспекція у Львівській області та департамент екології та природних ресурсів Львівської ОДА. У випадку невиконання своїх службових обов’язків з організації благоустрою, до посадових осіб вищезгаданих органів місцевого самоврядування застосують відповідні заходи.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: