Працівник прокуратури вибачився перед наляканими родичами гвардійця

У понеділок, 27 квітня, працівник львівської прокуратури, мешканець с.Лішня разом з братом та батьком відвідав родичів гвардійця батальйону Кульчицького, яких днем раніше налякав.

Свою нічну реакцію пояснив шоковим станом у зв’язку зі спробою пограбування родинного обійстя, тим паче що менш ніж пів року тому їх помешкання уже грабували.

Під час діалогу сторони дійшли порозуміння, вибачення працівника прокуратури родиною гвардійця, бійця батальйону Кульчицького були почуті та прийняті до уваги.

Своєю чергою, працівник прокуратури та його родичі самі добровільно зголосилися допомагати українському війську, бо, кажуть, добре усвідомлюють, що зопалу «перегнули палку», завинили, а також не менше інших зацікавлені в збереженні територіальної цілісності України, сильному війську та правопорядку і верховенстві закону в державі.

Від редакції.  Цей випадок дуже показовий. Він свідчить: і Майдан, і події на сході країни не даремні. Країна починає оживати. Люди не бояться захищатися, відстоювати свої права. «Маємо пам’ятати – ніхто крім нас самих нас не захистить, ніхто не збудує справедливу країну. Тож, якщо ви стикаєтесь з беззаконням – не бійтесь боротись. Відчуваєте що власних сил замало – звертайтесь до нас, разом будемо це робити. На нашій землі буде порядок. Тут діятиме Закон. Просто треба вірити в власні сили і не боятися», - зазначив відтак у коментарі «ДрогМедіа» гвардієць. Він також додав що його родина вибачення, почуті від працівника прокуратури,  прийняла, бо побачили, що і сам хлопець, і його рідні – в принципі, хороші люди. А сталось як сталось. Після суспільного резонансу більше таке, швидше за все,  не повториться.

ДрогМедіа

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: