У Львові до 17 травня прийматимуть резюме для служби у новій поліції (відео)

Про це сьогодні, 28 квітня, під час брифінгу повідомив заступник начальника Головного управління МВС України у Львівській області полковник міліції Сергій Зюбаненко.

«Від моменту оголошення конкурсу анкети вже заповнили близько 5 тисяч осіб. Понад 70 відсотків з них – хлопці. Більшість – з вищою освітою. Середній вік кандидатів – 26 років. Усі мотивовані, мають бажання захищати закон та допомагати людям», – повідомив Сергій Зюбаненко.

Крім того, до співпраці у підготовці нових поліцейських Львова запрошують фахівців-тренерів. Перелік дисциплін, які тренери мали б викладати слухачам, складається з 22 предметів, серед яких – Правила дорожнього руху, професійна етика, попередження насильства у сім’ї та інші. Усі бажаючі можуть надсилати свої резюме на електронну адресу [email protected]. Останній термін подачі резюме – 17 травня 2015 року.

Нагадаємо, конкурсний набір громадян на навчання у нову патрульну службу Львова триватиме до 13 травня 2015 року. Усі бажаючі віком від 21 до 35 років можуть заповнити електронну анкету на сайті МВС або за адресою: м. Львів, вул. Коперніка, 15 (палац Потоцьких) у робочі дні з 09.00 до 18.00. Телефон гарячої лінії (032) 258-62-22. Бажаючі заповнити анкету повинні мати з собою паспорт громадянина України, посвідчення водія та ідентифікаційний код.

Прес-служба ГУМВС України у Львівській області

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: