У Львові опрацьовано проект порядку на в’їзд туристично-атракційних засобів

В розділі «Економіка. Регуляторна політика. Проекти регуляторних актів та АРВ» розміщено проект Порядку надання погоджень на в’їзд туристично-атракційних транспортних засобів до пішохідних зон міста та затвердження місць стоянок для відповідних транспортних засобів.

Порядок регламентує погодження маршруту міською комісією з безпеки руху і погодження в’їзду туристично-атракційного транспортного засобу до пішохідних зон міста міською комісією з контролю туристичного навантаження на громадський простір Львова. Проект рішення виконавчого комітету передбачає також розробку Концепції туристичного навантаження на громадський простір міста, на основі якої міська комісія буде приймати рішення.

«Документ дає також визначення терміну «туристично-атракційні засоби»: це транспортні засоби ексклюзивного виконання, такі як: «Чудо-поїзд», «Чудо-бус», кінні карети і візки, електромобілі, велосипедні таксі, рухомі велосипедні кафе тощо, - на яких здійснюється підприємницька діяльність з перевезення пасажирів за встановленими маршрутами з екскурсійно-розважальною метою», - розповідає Олег Шмід, радник міського голови Львова з питань розвитку велосипедної інфраструктури.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: