Ізраїльські журналісти вподобали Львівщину

У квітні представники ізраїльських провідних мас-медіа і туристичних агенцій мали змогу ознайомитись із визначними місцями Львівщини. У рамках промо-туру, який організувала Львівська обласна державна адміністрація, делегація з Близького Сходу відвідала одні з найпривабливіших  місцин для туристів і пам'ятки єврейської культури. Зокрема, міста Дрогобич, Трускавець, Жовкву, Белз і Сколівський район, повідомила прес-служба ЛОДА.

Три дні подорожей Львівщиною (протягом 17-19 квітня) залишили чимало приємних спогадів для іноземних гостей. Про позитивні емоції та враження, зокрема, пишуть й ізраїльські журналісти, які стали учасниками цього промо-туру.

"Регіон має що запропонувати: багату історію, надзвичайні пейзажі та міста, - пише про Львівщину Seth J.Frantzman у своєму блозі. - Гори Карпати загадкові та ваблять своєю красою. Тут вдосталь лижних курортів та інших готельних комплексів. Чудове місце, де можна відпочити".

На порталі "Єрусалим Пост" журналіст також розповідає про багату та цікаву історію єврейського народу, який проживав на території області.

"Історична спадщина дуже потребує досліджень і ми лише почали її відкривати", - розповідає Seth J.Frantzman у статті під назвою "Terra incognita: History and memory in Galicia".

Ізраїльські журналісти пишуть і про окремі міста, які також залишили вдосталь вражень, зокрема про Дрогобич.

"Дрогобич сьогодні – це привабливе місце для туристів. Тут надзвичайно красиві гірські ландшафти, кришталево чисте повітря, унікальна архітектура, багата історія й безліч культурних подій. Стрімко налагоджується інфраструктура туризму й відпочинку", - згадує Anat Or Lev у статті на порталі isrageo.com.

Зазначимо, що з відкриттям прямого авіарейсу до Тель-Авіва вже у травні Львівщина очікуватиме на туристів з Ізраїлю.

За словами голови Львівської ОДА Олега Синютки, промоційні тури для представників іноземного бізнесу та ЗМІ можуть стати традиційними для Львівщини.

"Ми хочемо залучити якомога більше туристів та інвесторів, показати наскільки привабливою та безпечною є Галичина. І невід’ємною частиною цього є промоція нашого краю", - наголошує керівник області.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: