На Львівщині реалізовуватимуть Програму безпеки дорожнього руху

За кошти з обласного бюджету у 2015 році створять автоматизовану систему управління приміськими та міжміськими автобусними пасажирськими перевезеннями. На це виділено 130 тисяч гривень.

Це передбачено у Програмі з організації та безпеки дорожнього руху на автомобільних дорогах і вулицях міст Львівщини на 2015-2017 роки, яку затвердили депутати Львівської обласної ради у вівторок, 28 квітня.

Також з обласного бюджету на цей рік виділено 100 тисяч гривень на облаштування освітлення уздовж автодоріг та на пішохідних переходах у населених пунктах.

Фінансування Програми здійснюватимуть за кошти з державного та місцевих бюджетів (обласного бюджету, коштів, передбачених у бюджетах міст, сіл і селищ, районів області на 2015-2017 роки).

Програма передбачає залучення коштів підприємств, установ і небюджетних організацій.

Загалом упродовж 2015-2017 років заплановано переобладнати секції світлофорів із лампових на світлодіодні; встановити (замінити зношені) дорожні знаки із використанням сучасних матеріалів-відбивачів світла; виготовити і розмістити соціальну рекламу з питань безпеки дорожнього руху та спроектувати і збудувати дитяче автомістечко в селі Сокільники тощо.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: