У Львові визначили основні завдання для захисту інформаційного простору

Сьогодні, 29 квітня, у Львівській обласній раді відбувся круглий стіл на тему: «Інформаційна безпека України». Повідомляє кореспондент Дивись.Інфо.

Під час дискусії обговорювали захист інформаційного простору України, особливо в умовах неоголошеної війни – важлива складова безпеки країни. А саме, ефективно протистояти інформаційним загрозам, яка наразі може лише добра організована державна система забезпечення інформаційної безпеки, що повинна здійснюватися за повної взаємодії органів влади, мас-медіа та інститутів громадського суспільства.

На думку всіх учасників круглого столу, головним завданнями на сьогодні є аналіз співпраці представників органів влади, мас-медіа та інститутів громадянського суспільства у забезпеченні інформаційної безпеки України

Також потрібно визначити стратегію взаємодії органів влади, засобів масової інформації та інститутів громадянського суспільства, у контексті захисту національного інформаційного простору.  Адже саме в цей час потрібно напрацьовувати правила гри між владою, засобами масової інформації і органами місцевого самоврядування.

Останнім завданням є формування якісного інформаційного українського продукту як ефективне протистояння інформаційним загрозам.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: