У вечірньому ефірі ТРК «Львів» говоритимуть про біометричні паспорти

29 квітня у програмі «Вечір у Львові» йтиметься про якість питної води на Львівщині, нові правила отримання біометричних паспортів та молитовний рух «За звільнення України».

У першому блоці програми мова піде про якість питної води. Гості студії: Ярема Олійник – начальник відділу з ремонту засобів вимірювальної техніки та випробувального обладнання Державного підприємства «Львівстандартметрологія»; Олександр Байко – начальник відділу повірки та державної метрологічної атестації засобів вимірювальної техніки теплотехнічних величин ДП «Львівстандартметрологія»; Володимир Васюта – начальник лабораторії випробувань харчової продукції, сировини та виробів легкої промисловості ДП «Львівстандартметрологія».

Про зміни в отриманні біометричних паспортів у другій частині програми розповість Світлана Хитрова – речник Головного управління Державної міграційної служби України у Львівській області.

Молитовний рух «За звільнення України» стане темою третьої частини програми, в якій візьмуть участь клірики УГКЦ – отці Віталій Дудкевич та Василь Білаш, а також Микола Голоско – координатор Молитовного руху «За звільнення України».

Дивіться програму «Вечір у Львові» що будня о 19:15.

Прес-служба ТРК «Львів»

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: