Вартові доріг Львівщини виявили чотири випадки підробки документів на авто

Працівники Державтоінспекції Львівщини викрили чотири випадки підробки документів на авто. Три такі факти виявили під час нагляду за дорожнім рухом у місті Червонограді, ще один – у Пустомитівському районі, на автодорозі «Київ-Чоп».

Днями під час патрулювання у Червонограді інспектори ДАІ зупинили легковик «Audi». За кермом цього авто був 28-річний мешканець Сокальського району. Молодик пред’явив правоохоронцям свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу. Втім, вартові доріг одразу ж запідозрили, що цей документ – «липовий». Звіривши інформацію, зазначену у свідоцтві, із базою даних ДАІ, правоохоронці виявили чимало розбіжностей. Зокрема, у «техпаспорті» було вказано зовсім інший номер кузова.

Автомобіль та водія було доставлено до Червоноградського міськвідділку міліції. За цим фактом проводиться перевірка.

Того ж дня співробітники Державтоінспекції виявили ще два схожих випадки. Під час нагляду за дорожнім рухом у місті Червонограді патруль ДАІ зупинив іномарку «Volkswagen Polo». Керував автомобілем 28-літній місцевий мешканець. Перевіряючи документи, правоохоронці помітили, що свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу – із явними ознаками підробки. Згодом вартові доріг з’ясували, що номер кузова, зазначений у цьому документі, не співпадає із базою даних ДАІ. Такі ж розбіжності правоохоронці виявили у «техпаспорті», який пред’явив 61-річний житель Червонограда, керманич автомобіля «Daewoo Lanos».

А наступного дня неподалік села Липники інспектори ДАІ виявили фальшиві документи на автомобіль «Mercedes-Benz», яким кервав 19-літній юнак із Стрийського району.

Іномарку було доставлено до Пустомитівського райвідділу міліції. За цим фактом проводиться перевірка.

Прес-служба управління ДАІ у Львівській області

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: