Активісти «Рабів до раю не пускають» патрулюватимуть Львовом на першотравневі свята

Активісти громадського формування «Рабів до раю не пускають» долучаться до охорони громадського правопорядку на вулицях Львова на час першотравневих свят.

Спокій львів’ян оберігатимуть близько 40 активістів «Рабів до раю не пускають». Вони патрулюватимуть містом разом із правоохоронцями та іншими громадськими організаціями.

Як розповів керівник громадського формування Іван Спринський, активісти будуть одягнені у чорні форми, матимуть шеврони з написом «Рабів до раю не пускають» та пов’язку охорони правопорядку.

Окрім того, у штабі формування діятиме гаряча лінія – 0639397610. За цим номером люди можуть дзвонити і повідомляти про наявність тих чи інших підозрілих предметів у громадських місцях.

«Ми також закликаємо усіх небайдужих приєднатися до охорони правопорядку й на 9 травня, адже саме у цей день є загрози заворушень. Тому, аби їх попередити і уникнути, ми долучаємося до патрулювання містом. Люди, які бажають нам допомогти у цьому, можуть звернутися до нашого штабу на вул. Підмурній, 5 (за ринком «Добробут»), де для них буде проведене спеціальне навчання. І тільки після того, вони зможуть спільно з нашими активістами виходити на патрулювання вулиць міста», - зазначив керівник «Рабів до раю не пускають».

Прес-центр ГФ «Рабів до раю не пускають»

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: