Балет «Життя» презентує новий кліп «Етна» (фото, відео)

Напередодні Дня пам’яті і примирення балет Ірини Мазур «Життя» презентує у Львові свій новий кліп у стилі «денс-екшн» «Етна». Відео динамічно та видовищно розповідає древню легенду про знищені символи та забуті обереги, без яких народ втрачає власну історію, втрачає себе… Але історія повториться, символи оживуть… Згадати, осмислити – означає: знайти! Бо народ, який забув своє минуле, - втратить і своє майбутнє. Це питання нашої самоідентифікації: Хто ми такі? Яке наше коріння? Що рухає нами і дає нам силу у боротьбі проти ворога?

Презентація кліпу «Етна» - це яскравий пролог до масштабної сценічної постановки - історично-музичного перформенсу «Ремінісценції.UA», прем’єра якого відбудеться 25 травня на сцені Львівської опери (початок – о 19:00).

Презентація кліпу «Етна» відбудеться у середу, 6 травня, о 12 год. в арт-клубі «Віденська тераса» (2 поверх «Віденської кав’ярні», просп. Свободи, 12). Акредитація обов’язкова – за тел. 067-960 31 01 або по e-mail: [email protected] (Галина Гузьо, GMGpromo).

IMG_4726 IMG_4756 IMG_4808

«Ремінісценції.UA» - новий проект заслуженої артистки України Ірини Мазур та балету «Життя». Цей історично-музичний перформенс – мікс різних жанрів: хореографія, пластика, музика, пісня, поезія, відеоінсталяція… Сценічне дійство в сучасній формі розкриє перед глядачами маловідомі сторінки історії та культури України. Проект «Ремінісценції.UA» розповість про те, хто, як і навіщо протягом останніх трьох століть, а особливо у ХХ столітті, нищив історію і культуру України, тотально русифікуючи її.

- Протягом століть українську історію фальшували і перебріхували, а успіхи та здобутки українців привласнювали або приховували, - розповідає автор ідеї і режисер «Ремінісценцій.UA» Ірина Мазур. – Відтак не тільки світ, а й не одне покоління українців не знали і досі не знають своїх видатних поетів, прозаїків, музикантів, художників, науковців, філософів… Не знають, чий термін «Розстріляне Відродження», хто такі «Бойчукісти», чому будинок «Слово» отримав прізвисько «крематорій», що означає «Сандармох», яка доля творця «Щедрика», що приховує вул. Інститутська 1937 р. і чому історія повторюється сьогодні?..

У проекті «Ремінісценції.UA» - три десятки учасників. Це артисти балету «Життя» та їхні однодумці, друзі й справжні патріоти України: співаки Руслана, Назар Савко, Олеся Киричук, Ірина Доля, Ліля Ваврін, а також – музиканти-інструменталісти: лірники, кобзарі, трембітарі…

«Ремінісценції.UA» - про Війну, Страх, Репресії, Смерть «и другие подарки Русского мира». А також - про Віру, Життя, Кохання, Надію, Боротьбу за Україну!

DSC_4957 DSC_5046 DSC_5067

Тізер нового відео балету «Життя» у стилі «денс-екшн» «Етна»

Офіційний сайт балету Ірини Мазур «Життя» - http://zhyttya.com/

Ціна квитків на історично-музичний перформенс від балету Ірини Мазур «Життя» «Ремінісценції.UA» на сцені Львівської опери 25 травня - від 80 до 340 грн.

Продаж квитків онлайн - на сайті gastroli.ua

А також в касах «GASTROLI» по місту: КАСА №1, пл. Ринок 14, магазин «Квітка»; Центральні театральні каси; каса Оперного театру; каса Львівського Цирку; каси От-От; TICKETS.UA, ТЦ "KING-CROSS LEOPOLIS"; мережа магазинів "ВУХО.КОМ".

Детальніша інформація та замовлення квитків: 0 800 507 577        

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: