Правоохоронці викрили зловмисника, котрий намагався продати ртуть

Працівники відділу попередження та викриття правопорушень на об’єктах легального обігу наркотиків Управління боротьби з незаконним обігом наркотиків ГУМВС України у Львівській області отримали оперативну інформацію, що у Львові чоловік намагається через мережу-Інтернет продати отруйну речовину – ртуть.

Проведеними оперативними заходами, працівники міліції, 27 квітня, на одній з вулиць міста викрили чоловіка, котрий намагався продати 500 грам речовини, яка схожа на ртуть. Ним виявився 41-річний безробітний львів’янин.

«Вартість 500 грам ртуті на «чорному ринку» становить близько 3600 гривень. Цю речовину ми у нього вилучили та скерували на експертизу», - розповів начальник УБНОН ГУМВС України у Львівській області підполковник міліції Володимир Білоус.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.321 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, перевезення, пересилання, зберігання з метою збуту або збут отруйних чи сильнодіючих речовин або отруйних чи сильнодіючих лікарських засобів) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк від трьох до шести місяців, або позбавлення волі на строк до трьох років.

Досудове розслідування триває.

Прес-служба ГУМВС України у Львівській області, за матеріалами УБНОН ГУМВС України у Львівській області

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: