Рука Кремля використовує перефарбовані комуністичні організації для дестабілізації ситуації в Україні

Сповідь анонімного активіста «Автономного опору»

Громадяни України мають право знати, як рука кремля використовує перефарбовані комуністичні організації для дестабілізації ситуації в нашій Державі.

Про це йдеться на сторінці УКРОП | ПРАВИЙ СЕКТОР | НОВИНИ АТО у соціальній мережі Вконтакте. Дивись. Інфо публікує пост без змін:

«Сповідь «автонома»!

Останнім часом у Львові набирають популярності соціальні виступи і акції, які організовує «Автономний опір». Одні стверджують, що вони займаються благою справою, інші звинувачують їх у проведенні замовницьких акцій, а треті поняття не мають хто такі «автономи» і чим вони займаються.

Пробувши в «Автономному опорі» близько 2 років часу, для себе я зрозумів, що не все так красиво, як вимальовують керівники «Автономного опору». Переконавшись на 100% у їх лівизні та підконтрольності вищому партійному «руководству», а також в тому, що в лідерів цього руху нема нічого спільного з патріотизмом і національною ідеєю, я покинув лави «Автономного опору» і вирішив розповісти для всіх з чим маємо справу насправді.

«Автономний опір» більше схожий на секту соціал-анархістів, де простим членам цього руху впарюють в голови якісь комуністичні і більшовицькі ідеї, за якими стоїть соціальна революція і власть трудовому народу (кароче повний брєд). Зважаючи на молодий вік прихожан «Автономного опору», керівникам цієї секти легко маніпулювати свідомістю молоді, а те, що вони борються із забудовниками, владою, олігархами – насправді зрежисовані акції верхушки «АО».
Всім хто в «тємє» відомо що засновником «АО» є Євгеній Герасименко по кличці «Крот», який народився і довгий час проживав в Росії, а Українське громадянство отримав десь у 2008 році. Це той самий «Крот», який спочатку сповідував нацистську ідеологію і вперше засвітився в «двіжусі», коли здійснив провокацію на матчі Львівських Карпат, вивісивши на фан-секторі прапор німецького рейху зі свастикою. Однак, як свідчать факти за доволі короткий період часу від ідеології соціал-націоналізму «Крот» перефарбувався у яскравого соціал-комуніста і сподвижника анархізму. По його принципу поступили і керівники львівського осередку «АО» Антон Парамбуль і Сергій Обревко «Сірко». Саме тому у 2013 році більшість активу вийшли з «АО», зрозумівши блеф і продажність цих народних вождів пролетаріату.

Дальше… Вожді «АО» виступають за права трудящих і владу профспілок, однак ніхто з них ніде не працює, а гроші отримують від керівників лівих організацій, таких як «Захист праці» Олєжки Верника. Доречі це той самий Верник, який впродовж багатьох років працює на розвиток лівих організацій та рухів в Україні, а ще близький товариш Вітьки Медведчука. Кароче по ходу тексту «П’ЯТА» колона нарісовується, яка ефективно маніпулює навіть такими «антисистемщиками» як Антон і Сірко. Ну тут зрозуміло, навіщо їм шукати роботу і вливатися у сірі маси простого трудового народу, коли під брендом націоналістів можна отримувати гроші від проросійських організацій… і пофіг що ці гроші Кремлем пахнуть, як то кажуть бабло перемагає зло.

Якщо запитати звідки безробітні лідери «АО» беруть гроші то ніколи прямої відповіді не отримаєте. Крім зарплати від Верника та проведення замовницьких акцій, гроші вожді «АО» отримують від написання статей для сайту «СТРАЙК — перший соціальний портал» (адреса: http://firstsocial.info), на якому не знайдете нічого іншого крім «лівизни», як будоражити становище в державі і будувати нове державотворення на принципах територіальних громад.

Напевне прототипом для них є такі територіальні громади, які зараз вибудувались у недореспубліках «ДНР» і «ЛНР», де терористи і сподвижники «рускава міра» отримали те чого хотіли, а ошуканий народ потихеньку дохне від голоду і нарешті починає думати головою. Тобто, позиція «АО» якраз і полягає у федералізації України, яка дивним чином збігається із програмними засадами діяльності ГО «Український вибір» В. Медведчука і «опблоку».

Доречі, якщо після цього «автономи» скажуть що ми воювали в АТО то можете сміло посміятися їм в очі. Служба в АТО Зена і Антона проходила десь 3 місяці в батальйоні «Луганськ 1» і полягала у чергуванні на блок-постах десь біля Краматорська чи Сєвєродонецька, а коли відновились бойові дії, то ці доблесні воїни кинули батальйон і рвонули до рідного Львова, бо ну його нафіг, там стріляють, страшно…

Окремо варто і про зал згадати, той що називається «соціальний центр Цитадель» на вул. Залізничній, 20. Вожді кажуть, що він побудований за членські внески і тут виникає питання. Які внески можуть робити безробітні і студенти??? Варто зайти і подивитися на облаштування цього приміщення. Думаю на 150 тисяч гривень потягне, а може і більше. В принципі, якщо пам'ять не зраджує сам зал зародився, як і початок співпраці з Верником. Мдааааа, напевне співпадіння!?

А ще там в залі Сірко студію звукозапису відкрив, «Вулик» називається і здає в оренду для музичних колективів, і нормально бізнес пішов… Доречі колись давно, ще коли він жив в Івано-Франківську, Сірка менти за збут наркотиків тягали, але справу замазав. Вже тоді він знав що працювати невигідно і треба шукати альтернативні методи заробляння грошей.

Напередодні 1 травня багато шуму навколо проведення «соціального маршу», який організовує «АО». Вожді розуміють, що правильні парняги можуть їх накрити і не допустити марш ліваків у Бандерштадті, але матеріальна компенсація за його проведення вища ніж здоров’я нових активістів, які поки що не роздуплилися в яку лівацьку секту вони вступили.

Ну, всього за тривалий час мого перебування у лавах «АО» одразу не вилиєш на клавіатурі, так що продовження буде…

А хто сумнівається у правдивості моїх слів то «погугліть» по окремих темах і почитайте, складіть пазли і вам все стане зрозуміло.

Ну і канешно, що очікую гучні заяви що цей текст – це провокація проти «Автономного опору» і намагання дискредитувати святих вождів, оскільки вони такі революційні і антисистемні!», - йдеться у повідомленні, яке підписане анонімним активістом АО

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: