У Львові кожен гість зможе отримати посвідчення справжнього батяра (фото)

Під час Дня Батяра 1-4 травня на площі Музейній (біля Домініканського собору) буде працювати Батярська канцелярія. Тут кожен гість Свята може пройти процес посвячення та отримати посвідчення справжнього батяра, повідомила Дивись Інфо прес-служба ЛМР.

«Усі охочі, що мають у собі дух батярства, можуть засвідчити його, отримавши іменне батярське посвідчення з власним фото та завірене батярською печаткою. За шість років відзначення Дня Батяра було видано понад 700 посвідчень. Кількість охочих стати офіційним батяром чи батяркою зростає із кожним роком. Вже зараз є багато замовлень», - зазначив директор Свята Андрій Сидор.

Посвідчення виписуватимуть у Батярській канцелярії, а людина, яка отримує це посвідчення, буде проходити символічний процес посвячення у батяри.

На Дні батяра усіх власників батярських посвідчень очікують приємні сюрпризи. Отож, маючи посвідчення батяра, ви отримаєте знижки від 5 до 75% у бутіках ТЦ «РОКСОЛАНА», 10% на батярські свічки у Львівській свічковій мануфактурі, знижки на пиво в дігер-пабі UNDERGROUND, безкоштовний келих пива у ресторані «PartyFon», 10% знижки на проживання в Old City Hostel, 10% знижки на брендований пивний кухоль та знижку у 20% на каву у Свічковій кав’ярні.

1 2 4

Зауважимо, замовити батярське посвідчення можна також он-лайн ще до свята.

У рамках свята усі гості матимуть нагоду поринути у початок століття із батярською музикою, батярськими бумциками та іншими численними батярськими розвагами. Читайте повну програму Дня Батяра у Львові на сайті.

Організатор: компанія «ДікАрт».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: