У Львові пройде виставка «Арт і Шоколад»

1 травня об 11:00 год. у Львівській Майстерні Шоколаду (вул. Січових Стрільців, 5) відбудеться відкриття виставки «АРТ і ШОКОЛАД» грузинського художника Автанділа Гургенідзе. Оглянути експозицію у майстерні можна буде з 1 по 22 травня, повідомила Дивись Інфо прес-служба ЛМР.

«Автанділ Гургенідзе – відомий грузинський художник, якого часто надихають незвичайні речі. Окрім внутрішніх та зовнішніх стін, паперу, полотна та інших звичайних поверхонь він любить малювати й на доволі незвичних об'єктах. Його яскраві роботи можна побачити на висоті 3750 м — високо в горах (проект МЕТЕО), на фасадах багатьох будівель, гірськолижних станцій, на вуличках та площах грузинських містечок. Дипломна робота автора прикрашає станцію метро "Надзаладеві" в Тбілісі», - зазначили організатори.

«Арт-виставка - це чудова нагода показати поєднання мистецтва створення шоколадних ласощів з мистецтвом живопису, представити пакувальні матеріали Львівської Майстерні Шоколаду у вигляді арт-об’єктів.

Художник створив понад 50 казкових малюнків, наповнивши кожен з них своїми мріями. І вже у травні цього року ця незвичайна експозиція прилетить з Тбілісі до Львова, щоб порадувати львів’ян та гостей міста грузинським колоритом і познайомити Львів з художником, якого надихнув львівський шоколад.

На виставці глядачі побачать не просто картини, а зможуть в них впізнати маленькі пакетики, коробочки, етикетки, цінники та інші дрібнички, в яких чи з якими зберігають та продають шоколадні цукерки в закладах Львівської майстерні шоколаду. Це буде своєрідна виставка-ребус, адже кожний твір грузинського художника – це як загадка, в якій міститься і задум митця і чимало звичайних пакувальних елементів, на які ми часто просто не звертаємо уваги», - додали організатори.

В межах проекту Львівська майстерня шоколаду випускає спеціальну лімітовану серію упакувань до популярних шоколадних виробів - набір цукерок «Вибране» та шоколадні тафлі, на яких будуть репродукції робіт автора. Ці шоколадні вироби разом із спеціальною листівкою з автографом художника можна буде придбати в Майстерні під час виставки.

Ініціатори виставки - Ніна Бурневич (арт-куратор) спільно з Львівською майстернею шоколаду.

Під час відкриття виставки відбудеться прес-конференція та майстер-клас зі створення шоколадної картини.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: