Як у дільничному відділку міліції сталось загоряння (фоторепортаж, відео)

Потерпілих у результаті цієї події немає. Правоохоронці проводять заходи з метою встановлення осіб, котрі причетні до підпалу дільничного пункту міліції, повідомила Дивись Інфо прес-служба МВС у Львівській області.

Сьогодні, 30 квітня, о 3:50, на лінію 102 надійшло повідомлення від чергового ГУ ДСНС у Львівській області про те, що у приміщення по вулиці Єрошенка, 20, на першому поверсі є задимлення.

«Сьогодні, близько першої години ночі, надійшло повідомлення від чергового вахтера гуртожитку, в якому розташований дільничний пункт міліції. Вона повідомила службу надзвичайних ситуацій, яка виїхала на місце пригоди та загасила пожежу. На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Встановлено, що невідомі розбили загратоване вікно дільничного пункту міліції Шевченківського райвідділу міліції. Всередині сталося невелике загоряння, яке було швидко локалізовано. Інформація щодо начебто вибуху, який стався під час пожежі, не має свого підтвердження. Активісти з «Варта-1» дали недостовірну інформацію і вона ними ж була спростована», - прокоментував ситуацію начальник ГУМВС України у Львівській області полковник міліції Дмитро Загарія.

Крім того, Дмитро Загарія повідомив, що розбивши вікно, невідомі кинули у приміщення горючу суміш, яка, зайнявшись, пошкодила частину стола. Документи, що зберігалися у дільничному пункті міліції, пошкоджені не були. Потерпілих немає.

PM126image003 PM434image005 PM515image004 PM780image002

Експерти встановлюють причини загорання.

Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: