МВС недостатньо працює щодо виявлення фактів крадіжок піщано-гравійної суміші, - Рудницький

29 квітня відбулося підбиття підсумків роботи служби дільничних інспекторів міліції Дрогобицького МВ УМВСУ у Львівській обл..У підсумковій нараді взяли участь перший заступник голови райдержадміністрації Степан Рудницький, заступник начальника управління громадської безпеки — начальник ДІМ УВМСУ у Львівській обл. Віктор Катерина, заступник начальника Дрогобицького МВ УМВСУ у Львівській обл. Михайло Павук, представники громадськості. Було проаналізовано роботу дільничних інспекторів Дрогобича та району у І кварталі 2015 року, повідомила Дивись Інфо прес-служба ДРДА.

Перший заступник голови райдержадміністрації Степан Рудницький зазначив, що дільничні інспектори міліції повинні більш тісно співпрацювати з органами місцевого самоврядування та громадськістю. Сільські, селищні ради зобов'язані сприяти правоохоронцям у їхній роботі, надаючи приміщення для проведення прийому громадян, опорних пунктів міліції. Важливою є участь дільничних у процесі організації призову на строкову службу та мобілізації. Вони повинні також виявляти та відповідно реагувати на продаж спиртного та сигарет неповнолітнім, на порушення режиму роботи розважальних закладів, інші негативні явища. Для поліпшення ефективності профілактики злочинності дільничні інспектори мають налагодити взаємодію з громадськими формуваннями та активістами. Недостатньою, на думку Степана Рудницького, є робота правоохоронців щодо виявлення фактів крадіжок піщано-гравійної суміші та покарання винних.

До деяких дільничних було особливо багато запитань як від керівництва міліції та району, так і від громадських активістів — членів громадської ради при міськвідділі та обласному головному управління міліції, представників ГО “Воля України” Лідії Надкерничної та Ігоря Стецівки. Найбільше зауважень стосувалося роботи дільничних, які працюють в гірській зоні району. Йшлося про відсутність реагування на крадіжки лісу, незаконний вивіз гравію, недостатню роботу з громадянами щодо профілактики злочинів. На зауваження громадських активістів керівництво міліції пообіцяло відповідне реагування.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: