На Львівщині правоохоронці проводять кущові наради

У Червонограді відбулась чергова кущова нарада за підсумками роботи дільничних інспекторів міліції у першому кварталі 2015 року.

У нараді взяли участь заступник начальника відділу дільничних інспекторів міліції ГУМВС України у Львівській області підполковник міліції Любомир Попов, начальники міліції громадської безпеки та дільничні інспектори Червоноградського, Сокальського, Жовківського, Радехівського та Кам’янко- Бузького міськ-райвідділів міліції, а також начальник відділу Червоноградської міської ради Іван Васько.

«На цих нарадах вказуємо деяким дільничним на недоліки в роботі, а також нагадуємо про необхідність більше цікавитись життям громадян, проводити профілактичну та роз’яснювальну роботу. Додаткову увагу ми радимо приділяти особам похилого віку та сім’ям бійців, котрі несуть службу в зоні АТО», - розповів Любомир Попов.

Від початку року дільничні інспектори Червоноградського міського відділу міліції розкрили 26 злочинів, розшукали двох осіб, десятьом раніше судимим встановили адміністративний нагляд та склали 150 адміністративних протоколів про правопорушення.

Прес-служба ГУМВС України у Львівській області, за матеріалами Оксани Козачок, помічника начальника Червоноградського МВ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: