На Львівщині триває проект «Мій тато захищає Україну!» (фото)

Соціальний мегапроект «Мій тато захищає Україну!», який розпочався на Львівщині за ініціативи голови Львівської обласної ради Петра Колодія та за підтримки голови Львівської обласної державної адміністрації Олега Синютки, зібрав у Львові маленьких жителів Яворівського району, чиї батьки захищають Українську державу на її східному кордоні, повідомила Дивись Інфо прес-служба облради.

Зокрема, 30 квітня за сприяння керівництва Яворівської районної ради до Львова з різних сіл району приїхали 30 діточок, батьки яких є учасниками АТО. В обласному центрі на малечу чекав насичений яскравими подіями та позитивними емоціями день.

Першим, хто зустрів у Львові діточок з Яворівщини, був відомий львівський батяр, цікавий гід та відома всім львів’янам і гостям міста людина Петро Радковець. Майстер екскурсій провів малечу, яка приїхала разом зі своїми матерями, центральними вуличками Львова, розповідаючи про їхні таємниці.

Діти та їхні батьки були дуже задоволені від того, наскільки цікаво розпочалося їхнє дозвілля у Львові. Зокрема, Галича Трач, яка організувала цю групу діток з Яворівщини, описала цей день дозвілля так: «Проект «Мій тато захищає Україну!» триває за підтримки Львівської облради. Були запрошені діти з Яворівщини. Відомий, славний Петро Радковець провів дуже файну, пізнавально-розважальну екскурсію. В захваті були не тільки діти, але й дорослі. Щиро вдячні добродію Петрові Радковцю!»

Після пізнавальної екскурсії центром міста, малеча переїхала на вулицю Стрийську, 202, де розташований дитячий парк святкування днів народження «Дитяча Планета». До слова, цей розважальний заклад вже не вперше приймає дітей учасників АТО. І цього дня тут мали можливість побувати дітки з Яворівщини.

Про проведений дітьми учасників АТО час у «Дитячій Планеті» також написала Галина Трач: «Дітки побували в «Дитячій Планеті». Емоції дитини, яка вперше туди прийшла, важко описати словами. Це суцільний позитив! Мама двох дітей пані Олена Дейнека сказала: «Величезне спасибі людям, які зробили нам це свято. Ми б самі такого собі не дозволили»».

«Щасливі, радісні усмішки дітей – це своєрідна оцінка роботи багатьох людей доброї волі. Дякую всім, хто робить дітей щасливішими!», – додала Галина Трач.

Мій тато захищає - 4 Мій тато захищає -1 Мій тато захищає -2 Мій тато захищає-3 Мій тато захищає-слайдер

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: